2016. júl 31.

Konvertáljunk online

írta: Backer PingWin
Konvertáljunk online

Alakítsunk át egyik formátumból másikba program letöltése és telepítése nélkül az interneten. Ugyanazt írtam le egy szép hosszú mondatban az imént, mint a címben. Ahol csak lehet kerülöm az angol szavak leírását, de itt most kellett, mert Te is fogsz ezekkel találkozni.

Igaz, hogy az az oldal amit most ajánlok angol nyelvű, de egyrészt van lehetőség az egész lap lefordítására, másrészt annyira egyszerű, hogy szerintem meg fogsz birkózni vele.
Ugye előfordult már veled, hogy filmet, hangot, képet, dokumentumot egyik formátumból a másikba kellett volna átalakítani. Ha ezt viszonylag ritkán használod, az átalakítandó állomány viszonylag kicsi ezért vétek lenne letölteni, telepíteni programot, hiszen itt van ez az oldal, a neten megcsinálhatod az átalakítást: http://www.online-convert.com/file-type
Kiválasztod a típust, azután kiválasztod mibe szeretnéd menteni (Select target format), Go, betallózod és Convert file... és egy kis idő múlva csak le kell tölteni a végeredményt. Ugye milyen egyszerű! :)
_________________
+ egy pár tipp még ebben a témában :
- 20 percnél rövidebb MP3 letöltése a youtuberól: http://www.youtube-mp3.org/
- hang és videó letöltése a youtube.com-ról (1): http://www.clipconverter.cc/hu/
- hang és videó letöltése a youtube.com-ról (2): http://www.onlinevideoconverter.com/video-converter
- bármit (kép, szöveg, táblázat, ... ) pdf-be: https://online2pdf.com/
Szólj hozzá

internet átalakítás