2016. júl 31.

Fájlmegosztás nagyon egyszerűen

írta: Backer PingWin
Fájlmegosztás nagyon egyszerűen


Mutatok egy módszert, aminél már valóban nem lehet egyszerűbben megosztani ismerőseitekkel anyagaitokat.

Az osztott.com egy fájlmegosztó honlap, ahová bárki könnyedén feltölthet tartalmakat, amiket aztán megoszthat az ismerőseivel, vagy akár saját magával is (például, ha külön számítógépet használ otthon és a munkahelyén). Ezzel  kiváltható a pendrive használata vagy a körülményes e-mail mellékletként történő fájlküldés. Ez a megoldás sokkal egyszerűbb, mint a mammutmail, toldacuccot és a hasonló óriásleveles oldalak.

 

Miért jobb ez, mint más lehetőség?

  • Gyors. A fájlok feltöltése nem a megszokott, körülményes és elavult módon történik. Egyszerre több fájl kijelölése és feltöltése is lehetséges, nem kell egyesével kiválasztani azokat. Sőt, akár a fájlok „behúzásával” is lehet feltölteni.
  • Egyszerű. Regisztráció és bármilyen személyes adat megadása nélkül, valóban egy kattintással hozhatsz létre magadnak tárhely-fiókok.
  • Korlátlan. Korlátlan a rendelkezésre álló tárterület, korlátlan a feltölthető fájlok mérete és száma, korlátlan a le- és feltöltési sebesség. Minden korlátlan.

 

Annyi új fiókot csinálsz amennyit akarsz, akár mindenkinek külön, és oda csak az kerül, amit velük szeretnél megosztani. Arra is van lehetőség, hogy partnered feltöltsön erre a tárhelyere, ......

Egy próbát megér szerintem a hely megismerésre, tehát:

http://osztott.com

Szólj hozzá

fáljmegosztás

A bejegyzés trackback címe:

https://pcalap.blog.hu/api/trackback/id/tr88925378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása