2016. aug 04.

Képek, dokuk, vagy több pdf állomány egy pdf-be történő átalakítása.

írta: Backer PingWin
Képek, dokuk, vagy több pdf állomány egy pdf-be történő átalakítása.

ONLINE - tehát nem kell semmiféle programot letölteni, telepíteni hozzá, a neten megoldható!
_____________________

Előfordulhat, hogy több képet képeskönyvvé/albummá szeretnél összefűzni; dokumentumot olyanná, hogy ne lehessen beleírni, módosítani (pl. önéletrajz!) és bárhol kinyomtató legyen Word nélkül is; vagy több pdf állományod van (pl. újságlapok) amelyet eggyé szeretnél összeolvasztani. Erre remek megoldás a neten elérhető online2pdf oldal.

Klikk ide: http://online2pdf.com/

Nézzük milyen állományokkal birkózik meg:



Maximum 20 darab állományt tölthetünk fel, melyek együttes mérete nem lehet több, mint 50 MB, no de ez házi használatra elegendő. A méretkorlátot nem, de a darabszámkorlátot ki tudjuk játszani: összefűzzük húszasával, majd a húszas csoportokat eggyé. ;)

Nézzük hogyan működik:
Klikk a nagy Select files gombra, és megkeressük a gépünkben az első lapra szánt állományt. A Megnyitás gombra klikkelve hozzáadjuk. Ugyanígy tegyünk a többvel is. Ha sokat akarunk ugyanabból a mappából hozzáadni akkor egyszerűbb megoldás is van: ha egymás mellett vannak a hozzáadandók akkor klikk az elsőre lenyomjuk és nyomva tartjuk a Shift (nagybetűváltó) gombot és klikk az utolsóra. Így kijelölődik mind. Ha 'cikk-cakkban' szeretnénk kijelölni a mappából, akkor az első kijelölése után a Ctrl gombot kell lenyomni és így tartani mindaddig, amíg a kijelölés tart.*
Miután sikeresen kiválasztottuk állományainkat sorba is rendezhetjük átalakítás előtt. Bal gombbal megfojuk és oda vonszoljuk a rossz helen lévő elemet ahova szeretnénk, hogy kerüljön és ott elengedjük.

Ezután semmi dolgunk nincs csak alul a Convert gombra kell klikkleni. A kijelölt állomány(ok)ból egy pdf lesz, és ez szépen letöltődik a számítógépünkbe.
_______________________
* - a Shift és Ctrl kijelölési technika máshol is működik a windowsban, tehát ha például a Saját gép-ben ki szeretnél jelölni állományokat másolásra, áthelyezésre, törlésre ott is használhatod ezt a hatékony kijelölési módszert. :)
Szólj hozzá

átalakítás

A bejegyzés trackback címe:

https://pcalap.blog.hu/api/trackback/id/tr418945356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása